ENERGIA SOLARĂ RADIAZĂ ZI CU ZI, GRATIS;

Beneficiaţi de avantajele eI!

Valorificaţi cu cea mai mare eficienţă energia solară īn favoarea Dvs., cu ajutorul tehnologiei solare de la Wagner & Co.

Soarele ne asigură energie curată pe gratis - economic şi permanent. De milioane de ani, pămāntul a fost aprovizionat cu lumină şi căldură. Īn fiecare zi, soarele ne pune la dispoziţie de cāteva mii de ori cantitatea de energie consumată pe planeta noastră īn 24 de ore. Schimbarile de climă datorate efectului de seră şi pozitia geografică a Romāniei asigură aproximativ 210 zile īnsorite pe an. Radiaţia solară, īn general este de 1250 kWh/m2/an. Nivelul de insolaţie se determină īn funcţie de locaţia geografică cu ajutorul unei hărţi dedicate de īnsorire, specifică ţării noastre (vezi desenul alăturat). Acest tip de hartă īmparte ţara noastră īn trei zone principale de īnsorire:

 

Cantitatea de energie īn KWh / m2 / an pe zone:

1.       Zona 0 > 1250 / 1300

2.       Zona 1 > 1159 - 1250 / 1200 - 1300

3.       Zona 2 > 1000 - 1150 / 1050 - 1200

 

Romānia se găseşte īntr-o zonă geografică cu acoperire solară bună, cu un flux anual de energie solară cuprins īntre 1000 KWh/ m2 / an şi 1300 KWh/ m2 / an. Din această cantitate de energie se pot capta īntre 600 şi 800 KWh/ m2 / an.

Sistemele solare captează energia din radiaţia solară şi din radiaţia difuză chiar şi la temperaturi externe scăzute, pentru prepararea apei calde menajere,
Harta termica a Romaniei pentru īncalzirea apei din piscină, parţial īncălzirea locuinţei, īn combinaţie cu alt tip de energie sau pentru producerea energiei electrice. După integrarea īn Uniunea Europeană preţul gazelor naturale a crescut cu aproximativ 300%, fapt care nu lasă loc pentru alternative.

 

Amortizarea acestor sisteme se realizează īn aproximativ 2,5 ani, iar durata de viaţă a unui sistem solar-termic este de peste 20 de ani. Firma Wagner & Co. vă asigură tehnologia cea mai avansată, la preţuri accesibile, această energie fiind accesibilă de oriunde din lume.

Produsele firmei Wagner & Co sunt cele mai bune īn domeniu īn Germania şi īn Europa, ele cāştigānd mai multe premii prestigioase de specialitate!


Energie solara

Īn prezent există o strategie negociată cu UE, acum parte din tratatul de aderare, care cuprinde pentru Romānia obligaţii asumate privind acoperirea unei părţi, pānă īn 2010, din consumul intern de energie de cel puţin 33% din surse regenerabile şi de 11% din consumul pe toate formele de energie.

 

Utilizarea energiei termice solare este transformarea razelor solare directe şi indirecte īn căldură sau apă caldă. Această căldură se produce prin captarea razelor solare de către colectorul solar, care printr-un schimbător de căldură īncălzeşte apa dintr-un boiler. Apa īncălzită se foloseşte la bucătărie, baie şi pentru ajutarea īncălzirii locuinţei. Cu pachetul solar BW 480plus se poate produce apă caldă suficientă pentru o familie de 4 persoane. Folosind aceste produse, anual reduceţi poluarea aerului cu cca. 1000 kg CO2. Colectoarele Wagner sunt prevăzute cu sigla de protecţe a mediului "Īngerul albastru".Investind īn energie solară, daţi un semnal de protecţie a mediului pentru generaţia următoare. Pentru a obţine cel mai bun randament cu produse de cea mai buna calitate la un preţ redus, folosiţi produsele Wagner & Co.